Købsbetingelser

VILKÅR OG KØBS OG HANDELSBETINGELSER :

Med vi, os, og andre personlige pronomener menes der Agprison.dk, eller autoriserede medlemmer af Agprison.dk (medarbejdere/staff medlemmer)

Vi hos agprison kan ikke stilles til ansvar hvis vores handels/købsbetingelser bliver brudt.

Disse vilkår kan ændres når som helst, brugere er selv ansvarlige for at holde sig opdateret med nye ændringerne. Vi foreslår at du regelmæssigt tjekker betingelserne igennem.

Hvis vi ændre i en pakkes pris som du har købt, vil du ikke få refunderet det givne beløb vi sænker prisen med, og omvendt bliver du ikke opkrævet det givne beløb hvis prisen hæves.


Generelt

Ved køb af pakker på butik.agprison.dk's webshop, frasiger du dig automatisk din 14 dages fortrydelsesret, da alle produkter på vores spilservere er virtuelle/elektroniske som tages i brug med det samme efter et køb.

Du frasiger din mulighed for at få enhver form for refundering af enhver pakke på vores butik, medmindre andet er angivet.

Du acceptere at selvom du har et gyldigt bevis på dit køb af enhver pakke, har agprison.dk adgang til at bandlyse dig fra vores services, såfremt du bryder de regler vi har opstillet.

Vi forbeholder os rettigheden til at redigere i enhver pakke, også efter køb.

Vi forbeholder os rettigheden til at bandlyse dig fra vores services, uden grund og uden advarsel. Bemærk dog venligst, at dette kun er en foranstaltning, og denne foranstaltning kun yderst yderst sjældent vil blive brugt.

Hvis du mener du har lavet en ærlig fejl, bedes du kontakte os på support@agprison.dk eller på vores Discord server  hvor du bedes vedhæfte dit Minecraft navn og en pdf. fil af den kvittering du har modtaget på din mailadresse. Du bedes kontakte os inden for 12 timer efter købet.

Såfremt du opfylder overstående krav, vil vi vurdere hvorvidt du skal have tilbagebetaling.

Det er ikke muligt at bytte pakker, fra bruger til bruger. Det vil sige, køber du en pakke til Bruger1 kan du altså ikke få overført din(e) købte pakke(r) til Bruger2.

Bemærk venligst, at vi ikke står til ansvar for hvis du har indtastet forkerte brugeroplysninger, og derfor ikke har modtaget nogen mail!

Skulle serveren lukke vil du ikke modtage refundering. Du vil dog selvfølgelig modtage din købte pakke igen hvis serveren skulle åbne igen, såfremt at dine købte pakker stadig eksistere, og du stadig har en gyldig kvittering! (medmindre andre betingelser er angivet andetsteds på vores services) .

Et hvert forsøg på chargeback medfører permanent ban fra vores services. 


Betaling

Er du ikke myndig (under 18 år), skal du have tilladelse fra en forældre eller værge. Har du ikke tilladelse fra en forældre eller værge, frasiger vi os fra enhver konsekvens dette kan have for dig, dine forældre eller din værge, eller enhver form for anden konsekvens!

Alle betalinger håndteres igennem Paypal, og er omfattet af Paypals brugeraftale Læs her 

Umiddelbart efter betaling vil du modtage dit købte produkt. Hvis ikke dette er tilfældet, bedes du kontakte os på support@agprison.dk hvor du bedes vedhæfte dit fulde navn, dit Minecraft navn og en pdf fil af den kvittering du har modtaget på din mailadresse.

Du bedes kontakte os inden for 24 timer efter købet.

Bemærk venligst, at vi ikke står til ansvar for hvis du har indtastet forkerte brugeroplysninger, og derfor ikke har modtaget nogen mail!

Med permanent menes der indtil serveren lukker, ift. eksempelvis kit Diamant


AgPrison network is in no way affiliated with Mojang, AB. Nor should it be considered a company endorsed by Mojang, AB. Any contributions or purchases made on this store goes to the team of AgPrison

sidst opdateret 26/03/2021